Is update.exe broken again?

General forum regarding Load!
Post Reply
dog-man
Posts: 2
Joined: 22 Oct 2008 13:52
Is update.exe broken again?

Post by dog-man »

It's not working for me today.


dog-man

User avatar
Vash
CandiSoft Support
Posts: 1321
Joined: 25 Feb 2009 20:11
Re: Is update.exe broken again?

Post by Vash »

Our updateserver is currently offline. We'll back in action very soon. :-)
Load! - The Best Way To Load Your Files

User avatar
caN
CandiSoft Developer
Posts: 505
Joined: 25 Jul 2008 15:03
Re: Is update.exe broken again?

Post by caN »

http://candisoft.com/?lang=en First post
As our redirector has kicked us once again, a new Update.exe file is required.
The new version of the updater (1.5) now uses three redirectors to determine the location of our server, which means that this is the last time you need to replace files manually.

We are sorry for any inconveniences this may have caused.

Note:
Replace the old Update.exe (Load! Main Folder) with the new Updater and update Load! with the new Updater.

Download:
http://ul.to/jmz6yv
Load! - The Best Way To Load Your Files


Post Reply